Badam!

Majam!
Insåg precis att vi inte har bloggat på ett par dagar och nu är det visst helt plötsligt torsdag, hör och häpna!
I veckan så har vi spelat 3 föreställningar som det faktist har kommit publik till vilket vi i ensemblen uppskattar starkt. Det får gärna komma ännu mer folk till dom resterande föreställningarna.

Igår så var vi ungdomar i ensemblen ute och gjorde stan som man säger. Vi besökte dom obligatoriska hängställen: Lorient, Platens och 55.an. Det var kul. Vi lyckades även hitta ett bra ställe att spela in en scen till långfilmen.

På al om långfilmen så kan det ju tyckas som att det har varit mycket snack och lite verkstad ett tag nu men så är det verkligen inte. Mycket snack har det ifs men det är nödvändigt när man gör ett sånt här stort projekt. Senast i förgår så skrev jag ett utkast till en scen och igår så var vi och hämtade tillbaka kameran som varit utlånad allt för länge. Nu ska vi bara spela klart Den Girige så är det bara att köra igång.

Igår när vi var ute så fick vi även en inbjudan till en Michael Jackson-tribute grej på Lorient som går av stapeln imorrn kväll. Så om ni letar efter oss så är risken stor att vi är där.

På tal om Michael Jackson tributes så gjorde min fd skolkamrat Jonatan en av dom bättre:Å ta tag i era arslen nu och bössa er ner till teatern imörrn! Klockan 3 Hållgården, Gamla Linköping!!!!!!!!!!!!!!! GAAAH!

Puss!
//Johan "Carl Falkengren" Salberg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0