Ösig Vecka!


Hejsan alla!
Den här veckan har varit väldigt händelserik. Veckans stora projekt har utan tvekan varit pjäsen Spanska Flugan som spelats uppe i Landeryds hembygdspark. Vi har under veckan varit och tittat på föreställningen hela 3 gånger( publikrep, genrep och premiären) och idag så såg vi den igen fast genom kameran. Vi filmade nämligen föreställningen. 5 hyfsade kameror användes. Lite strul här och där men förhoppningsvis så blir det schysst när vi väl klipper ihop allting sen. Nu gör föreställningen ett lite märkligt speluppehåll på en dryg månad men när den börjar spelas igenså rekomenderar jag er alla att åka och se den för den håller verkligt hög klass. Jag har som sagt sett den 4 gånger nu och jag har skrattat högt varje gång och det måste ju vara ett bra betyg om något.
För information om föreställningen så titta här.

Igår så var vi och hämtade all utrustning till både detta projekt och till Långfilmen. Fasen va grejer det var! Inget är dock inspelat än eftersom att vi håller på och lär oss utrustningen samt planerar olika tekniska lösningar men i nästa vecka så planerar vi att dra igång på allvar. Vi har även fått några väldigt goda nyheter angående filmen i veckan men dom håller vi lite hemliga än så länge.

En annan sak som varit lite hemlig är öppnandet av våran hemsida. Sidan har legat uppe i några dagar nu men jag har inte velat offentligöra det då den inte är färdig ännu. Men för er trogna bloggläsare som är intresserade av att kolla in sidan såhär i förväg så finns den tillgänglig här.

Vi planerar dock en lite mer storslagen lansering inom en snar framtid.

Vi hörs!
//Johan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0