Produktionsmöte 2

Igår så höll vi vårat andra Produktionsmöte med nästan hela gruppen.
Vi läste igenom allt färdigt(och halvfärdigt) manus vilket mottogs väl ifrån den övriga gruppen.
Jocke och jag satte oss lite före och efter och hade manusmöte.
Vi skrev två lite mindre nummer samt började pyssla ihop en setlist-skiss(Dvs vilket nummer som kommer i vilken ordning osv).

Vi har nu ett färdigt utkast på hur första akten ska se ut. Detta kan dock fortfarande ändras och ingenting är hugget i sten men det känns bra och stabilt.
Angående biljettförsäljningen så försöker vi ordna så ni som vill köpa biljetter ska kunna göra det över nätet, fakturor, telefon etc. Mer om det när allting är klart. Håll utkick!
En annan sak som kan avslöjas är att Estetnollorna numera har ett produktionsbolagsalias vid namn Wide Smile Entertainment. Det är ett namn som vi har använt förut. Ursprungligen så kommer det ifrån föreställningen VDn Som Grävde En Grop(2007) där namnet gavs till ett fiktivt Tv-produktionsbolag. Det användes även som produktionsbolagsnamn för föreställningen Du är en regnbåge...Men jag är färgblind(2007-08).
Nu används det alltså som produktionsbolagsnamn för den här föreställningen och eventuellt för framtida produktioner. Vi för även förhandlingar om sammarbete med ett annat produktionsbolag. Mer om det senare.
Allting hänger i princip ihop kan man säga!
På Fredag!
Är det premiär för En Julsaga.
Kom gärna förbi och titta! Boka era biljetter på GlobenGruppen.Se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0