Jaha ja!

Hej!

Nu har vi haft 2 dagars vila i arbete pga sjukdom. Det är helt okej för mig, jag behöver lite tid att varva ner. Fast det blir inte så mycket ärligt talat. Har en hel del å stå i.

Imorgon är vi förhoppningsvis på teatern igen iaf. Det ser ut att bli riktigt maffigt med Duken, rekvisistan och allt annat. Vi filmade även en liten reklamfilm till föreställningen. Det blir förhoppningsvis mycket bra. Jag fick sitta instängd i ett kallt kylskåp och häva i mig en halvliter yougurt på kort tid. Visserligen helt frivilligt men ändå!
Jocke passade även på att trampa rejält i klaveret men mer om detta i själva reklamen.

Här en trailer för en kortfilm som min vän Niklas är med i. En annan vän har regisserat den. Jag såg en rough cut för ett halvår sen å den var riktigt bra så håll utkick för den!
Nu ska jag se lost och sen så ska jag sova. Fullt upp imorrn!


SNÖKAOS!

Banjankri!

Idag så ska vi in på teatern för första gången för att mäta och kontrollera lite och om vi har tur med vädret så kanske vi kan testa filmprojektorn. Det ska bli grymt kul att komma in på teatern. Det är en sån känsla där.
Idag ska också Bawan dyka upp och hälsa på resten av ensemblen vilket ska bli kul. Dessutom så ska vi börja planera filmerna som skall spelas in. Det e mycket nu!


En liten teaser...

Bonga!
Jens och Jocke kör ikväll en liten teaser från föreställningen Väskan Klar! På Palatset i Linköping under LKPG HAHA!. Headliner är Pontus Enhörning och arrangemanget är utsålt sedan igår.

Jens & Jocke kör/har kört/ ska köra(Jag vet inte just nu) En liten låt fårn revyn som heter "Datasupport". Det är inte direkt ett av showstopnumrena ifrån revyn men ett av dom få som är tillräcklgit enkla för att kunna köra utanför teatern(Vilketi sig borde tolkas positivt kan man ju tycka). Själv så hoppas jag att Jens kan låten utantill och inte står där med papper(Men det kan han väl inte göra!?). Hehe.

Vill även passa på att nämna att vi har anställt en scenmästare till föreställningen. Bawan Ahmad!

Bawan var vårt förstaval så vi är naturligtvis glada!

Go Kick some ass!


Parodi

Hej!
Våran vän Rikard Didriksson har hållt på och kränkt runt sin serie Emodeum i några år nu. Av någon anledning tycker många av våra gemensamma vänner att hans serier är jätteroliga. Personligen så är det inte riktigt min humor. Med detta i åtanke så kan ni nu titta på min lilla Emodeum-parodi. Det här är ungefär en random Emodeum serie fast något fulare då dom e gjorda på 5 minuter i paint.

Idag så har vi repat VÄSKAN KLAR!
Jag var lite seg o trött men det gick ann. På tisdag så ska vi på lite möten samt trycka upp affischer och dylikt.
Påsken är inte alltför långt borta nu!

Lite ledighet

Hej!
Det har bloggats på tok för lite här på senaste tiden men vi har varit fullt upptagna med olika ting.
Igår så hade vi arbetsredovisning på Ung scen östs scenkonstlabb. Det gick bra och vi fick motta många fina ord efteråt. Det kändes väldigt bra. Jag har träffat många nya vänner och hoppas att vi alla håller kontakten.

Efteråt vart det mingel och lite efterfest. Dagen efter var det raka vägen till NBV för produktionsmöte för revyn Väskan klar! Vi bestämde en första setlist(alltså i vilken ordning dom olika numren skall göras på scenen).
Det känns riktigt bra! Se nu till och boka biljetter till April 2, 3, 4.Beställ biljetter:

Telefon: 0722052743
Mail: Biljetter@estetnollorna.seFör några veckor sedan gjorde östnytt ett reportage om min vän Palle Strömberg när han uppträde på LKPG HAHA!. Yours truly satt i kassan och kan skymtas långt bak till vänster i svart i detta reportage. I övrigt så tycker jag att om ni inte har besökt denna grymma stand upp club så bör ni börja nu! Det är alltid fullt ös hedenhös där!
Och här är ytterligare ett litet reportage om stand up där jag syns betydligt mer:Nu ska jag försöka varva ner och ta det lite välbehövlig ledighet.

Rock On!


In GBG!

Hola!

Just nu så befinner jag mig i Göteborg. På Marklandsgatan närmare bestämt. Det e intressant hur mycket spårvagn o buss man får åka bara såfort man ska ta sig någonstans. Igår blev det utgång. En utgång som visade sig sluta klockan 2 på morgonen. Då hade vi flängt runt en ordentligt sväng. Sista stoppet var teaterhögskolan i Göteborg(Artisten) där det var fullt hålligång. Dock var jag lite för seg för att uppskatta detta fullt ut.

Ikväll blir det den stora festen. Vi får se hur d blir! Jocke filmar lite imorrn samt repar. Jag ska också repa om jag hinner. Det återstår att se. Skönt å komma iväg en sväng även fast allt verkar gå i 160 ibland.

Notis: Jag har i flera år stört mig på hur snabbt det går att dricka upp en pucko. Man tänker ååå va gott d ska bli när man köper den å så slinker hela ner på 3 klunkar och släcker inte törsten för 5 öre. Därför tog jag igår chansen att köpa en en-liters pucko. Det var grejer det! Det var min högst privata hämd på pressbyrån.

Nu ska jag fortsätta vila upp mig/peppa för ikväll.

HADE GREAT!!!

 


Artikel i corren

Bolla!
Idag så fanns det en liten notis om oss i Corren. Eftersom den inte finns på nätet så tog jag mig friheten att skriva av den och posta den här.

Humor i påsk för barncancerfonden

Linköping
Den fem personer starka teaterensemblen i Linköping är nystartad och har
än så länge inget namn, men en föreställning är på gång.

I påsk blir det premiär på "Väskan Klar", en blandad humorföreställning med
texter av bland andra Peter Dalle och Galenskaparnas Claes Eriksson.
-De har varit vänliga och gett oss rättigheter till några av sina texter , som vi får använda, säger Jens Söderhäll.

Han är frilansande skådespelare sedan åtta år tillbaka, har gjort en del stå upp
i Linköping och är den som tagit initiativet till föreställningen, som
har det uttalade syftet att samla in pengar till barncancerfonden.
Gruppen har bokat in sig för fem föreställningar på Sagateatern, men satsar
på tre till att börja med

Gustav Borg


Kanske värt att påpeka att vi numera inte bara har ett utan två namn. efter viss diskussion så kallar vi oss för
"Estetnollorna & Idiofonerna". Biljetterna till föreställningen släpps på torsdag/fredag och går att beställa både via telefon & mail.

Idag har jag spenderat min andra dag på Ung Scen östs scenkonstlabb och börjat arbeta med texterna. Väldigt intressant att jobba med en text och ställa frågor samtidigt som dramatikern sitter och tittar på.

Godnatt!


Fullspäckat!

Langolo!
En fullspäckad dag precis vad jag vill ha!

Idag så har vi herrar i ensemblen repeterat och skrivit nytt matrial till Väskan Klar. Vi har även skrivit lite nytt. Det känns bra!

Efter repet så begav jag mig genast till ung scen östs lokaler för att deltaga i uppstarten av Scenkonstlabbet. Det blir förhoppnnigsvis skitkul. Verkar vara vettiga människor. Kul att jag får jobba med 2 helt olika projekt samtidigt och på 2 helt olika sätt. Imorgon så ska jag dit igen.

I helgen blir det teaterpartaj i Göteborg. Jag hämtade nyss mina kläder till detta evanemang. Det känns bra!
Det e mycket nu! Men det är så jag vill ha det!


Biljetter

Hejhej!
Jag tänkte bara meddela att biljetterna till våran Föreställning Väskan Klar kommer att släppas under torsdag/fredag. Se nu till att få ett riktigt gott påskskratt.


RSS 2.0