Bakom kulisserna på Serg

Hejoo!
Mitt sönderbrända ansikte har börjat återhämta sig och idag så har jag varit och klippt mig. Skönt men dyrt.
Manus skrivs vidare. Lite jobbigt med allting som man inte kan påverka själv men så är det. Mina manus har jag iaf full makt över.

Som utlovat så kommer här lite extramatrial ifrån Serg-Dvdn som vi bara gjorde två ex av. Detta är själva bakomfilmen. Vi spelade in Serg under en het dag i juni 2005. Det var svettigt och jobbigt och dessutom fullt med myggor. Min näsa kliade konstant. Delar av detta kan man skåda i denna lilla film.

Mer extramatrial från dvdn kommer komma upp här framöver//Johan

Midsommar!

Gräs!
Nu är jag hemma ifrån Midsommarfirande i Tyreslö. Det var fint! Nu ska jag låsa in mig inomhus för en lång tid framöver.


SERG - En skogsmusikal


2005 så spelade jag o Jocke in denna film som var vårt ditills mest ambitiösa projekt. Man kan väl säga att mycket har hänt sedan dess. Nu såhär 5 år efter att den spelades in så tycker jag att den borde släppas fri så att fler får se den. Det är ju märkligt att våran längsta film bara har setts av max 30 pers.

Förvänta er nu inget mästerverk. Det är med våra nuvarande mått mett skrattretande men varför ska man bara sitta och hålla på det för det. Se det som ett tidsdokument ifrån en annan tid när vi hade andra ambitioner.
Förmodligen så kommer även extramatrialet att komma upp här så småningom.

Enjoy yourself!


Grattis Niklas!


Heeej!

Idag så fyller min vän Niklas Jönsson 24 år. I brist på present och umgänge så tänkte jag att jag kan ju i alla fall tillägna ett blogginlägg åt honom. Länge leve du glade skåning å må dina kunskaper aldrig förtvina!

Här är en liten dikt till Niklas som jag skrev ihop nu:
Niklas är rolig
Niklas är bra
Niklas Fyller år idag
Hurra!!!


____________________________
*EXTRAMATRIAL*
NIKLAS MEDVERKAR I "THE KLINKERZ"


Yealo!

NOLA!!!
Det skrivs på tok för lite här nuförtiden. Det får bli lite bättring.
Men det är förmodligen inte så mykke intressant att läsa. Jag skriver i fullan ro.
Jag gillar inte att berätta om projekt innan dom är i produktion så att säga. Det slutar bara med att folk frågar "Vad hände egentligen med den där grejjen som ni skulle göra?" osv.
Som jag nämnt tidigare så har jag skrivit på tre olika projekt. Nu verkar det som att jag fått dom besked jag velat ha för att veta vilket av dom jag ska göra klart först. Men jag tar inte ut saker i förskott. Jag är säker först när jag står där i teatern/inspelningsplatsen/studion och är in production så att säga. Det är många detaljer som ska klaffa men jag tror starkt på det här.

Slutligen så vill jag tipsa lite om denna roliga film av Dunderhumor.Se
Dom gör mycket grejer av varierande kvalité. men här tycker jag att dom har lyckats ritkigt bra.Nu ska jag forsätta skriva...

Ciao!

RSS 2.0