I´m Back Motherfuckers!

Yeah!
Nu är jag hemma ifrån västkusten. Jag kom faktist hem redan i tisdags men har varit lite upptagen med annat så jag har inte fått för mig att skriva här förens nu.

Lördag-Tisdag spenderade jag som bekant på västkusten. Detta var vad jag gjorde:

Lördag:
For jag till Göteborg för att ta del av mina gamla skolkamrater i teatergruppen Bataljonens uppsättning av Det här är inte Markesinnan de sade. Det var en mycket intressant upplevelse. Jag var dock lite för trött för att hänga med och efterfesta i Göteborgs nattliv pga för lite sömn så jag drog "hem" till Marklandsgatan och somnade framför ett avsnitt av Vem vet mest med Hanna.

Söndag:
Bar det av till Vessigebro och Katrinebergs Folkhögskola För att se teatertvåornas uppsättning av Lets go wilde! Det blev rena rama Reunion-återträffen. En massa gamla vänner från min tid på skolan var där för att se och delta i föreställnigen. Hur var det då? Ja vad ska man säga? Superlativen tog lixom slut i söndags. Det var helt fantstiskt på alla sett. Sen vart det naturligtvis efterfest. Samtliga föreställningsfester på Katrineberg brukar uppnå nån form av mytomspunnen legendstatus. Så också denna gång. Jag somnade klockan 7 och gick upp klockan 10 nästa dag.

Måndag:
Pga gårdagens omständigheter så var jag inte riktigt vid full mental närvaro när Katrinebergs filmfestival gick av stapeln men det blev bättre och bättre ju längre dagen led. Så blev också filmerna. Sjukt bra! Aillhopp! Detta var den bästa filmfestivalen jag sett på skolan hittils. Jag var också med på film, dessvärre så hade ljudet blivit ganska dåligt av nån anledning vilekt förstörde en del av den menmen. Snygg var den iaf. På kvällen så vart det en festivalfest där ännu fler gamal ansikten dök upp och partajade. Nice nice!

Tisdag:
Så gick jag upp klockan tio och åkte med Malin in till Varberg för att där ta tåget till Göteborg för vidare transport med buss hem till Linköping. När jag kom hem så hade jag en 8 timmars helkväll med Lost där jag på mitt alldeles egna lilla viss tog farväl av världens bästa tv-serie. Slutet var helt fantastiskt och jag grät många tårar.Sådär! Det var min helg.
I övrigt så hade Fem myror... premiär i helgen och fick finfina recensioner!
Nu får vi se vad sommaren har i sin famn. Inte mycket planerat. Jag har några manus att skriva, sen får vi se!

See ya!

Sho!

Hej!

Det ser ut att bli en intensiv och rolig helg. Imorgon så ska jag ner till Göteborg och kolla in Bataljonens senaste uppsättning på Göteborgs dramatiska teater. Sen ska jag vidare ner till halland och se mina vänner slutproduktion på min gamla skola. Och dagen efter så medverkar jag på deras filmfestival där bla filmen Bacchus Inn ska ha sin premiär. Spännande! Sedan blir det raka vägen hem för att kolla igenom det sista avsnittet av Lost. Jag tänkte försöka göra det till en heldag. 5½ timme med popcorn, spekulationer och chill. Det kommer bli grymt. Jag förväntar mig det häftigaste serieslutet ever!

I övrigt så går skrivandet vidare. Jag har 3 huvudprojekt som jag skriver på efter lust. Det vill säga att det som känns mest spännande för tillfället blir det som jag lägger min tid på. Inatt så satt jag uppe och skrev 12 sidor manus till en av grejerna. Det kändes skitbra! Mycket jobb kvar dock.

Vår gamla klasskamrat Kevin Kelly har återigen lyckats dyka upp i media. Denna gång i ett inte fullt så positivt inslag men ändå kul. Check it out!see ya later bitches!

Fem myror...

Häj!

Här är reklamfilmen till 5 myror är fler än 4 elefanter som Jocke har gjort. Riktigt snyggt måste jag säga.Tjo hopp!


Trevlig stand-up kväll

Tjoho!
Igår så befann jag mig på Sagateatern i Linköping för att var nån slags alltiallo-scenmästar-kassör.
"Kräddan" av Östergötlands bästa komiker var där. Det blev en helfestlig kväll!

Efteråt så var vi ett gäng som tog oss en liten öl på Mörners uteservering.
Nu sitter jag framför datan och skriver manus. Jävla slit men så är det!

Tjing!


Goda!

Molatja!
Nu har reklamfilmen som Jocke gjort för FEM MYROR ÄR FLER ÄN FYRA ELEFANTER börjat sändas i 24 Corren.
Den ligger ännu inte på nätet men kommer förmodligen att vara där inom en rimlig framtid.

Igår var jag och såg den grymma improvisationsgruppen Presens på Nationernas Hus i Linköping. Det var helnice!
Har inte skrattat så mycket på länge.

På lördag så sitter jag i kassan på Sagateatern där Anders Johansson samt LKPG HAHA!-Gänget ska köra en stand-up-föreställning med Linköpingstema. Det kommer bli kalas!

Här är förresten en min versio av hur postern till Så som i himmelen borde ha sett ut


Teater

Bola!

En lite såndär seg period just nu. En sån där period när man är emellan projekt som det så fint heter.
Jag har spenderat dom senaste dagarna med att Cykla, skriva, se på film och spela Bully(Tv-spel, typ GTA möter Ondskan).

Idag så skall ajg dock till Norrköping för att bevittna vår vän Bawan Ahmad när han spelar i pjäsen Mi Mi´s sexuella liv Kulturkammaren. Det är deras slutproduktion på Marieborgs Folkhögskola och extra intressant för mig eftersom att jag var med i referensgruppen när pjäsen hade sin uruppsättning på Ung scen öst för 3-4 år sedan. Jag har fortfarande orginalmanuset kvar någonstans. Ska bli kul!

I övrigt så skriver jag på lite olika grejer. Vet inte riktigt vilket jag vill fokusera på just nu eftersom att ingen av dom har fått sk grönt ljus utan bara är ideér i mitt huvud just nu medans Jocke skriver på det som verkar bli vårat nästa stora projekt. Innan dess så blir det mest jobb med annat. Lite tråkigare saker som att redigera gamla bortglömda föreställningar och skriva manus.

Här är dock en lite kul grej som vi spelade in i sommras:
Andra Takter

Ciao!

Skrivande

Tenzo!
Just nu är det lite glest mellan inläggen här på bloggen. Det beror på att vi är i den där perioden där vi planerar och skriver på det som vi ska göra istället för att göra det. Det krävs nämligen mycket jobb och noggranna förberedelser för att få till ett bra resultat. Inga halvdana produktioner här inte.

I förra veckan så gjorde jag äntligen comeback i stand-up svängen på palatset i Linköping.
Inte bara en comeback i sig utan också mitt första krog-gig.
Det gick oväntat bra! Speciellt med tanke på att jag inte hade kört på ett år och bara hade nytt matrial.
Lyckligtvis så gick det hem. Ben, Palle, Emil och Roberto var också grymma. En grym kväll helt enkelt.

Den 15.e Maj så sitter jagi kassan på sagateatern när min barndomshjälte Anders "Ankan" Johansson kör stand-up tillsammans med dom andra från LKPG HAHA! Be there ore be rektangulär.

Sen ska jag planera in nya resor till Katrineberg, Göteborg och kanske Stockholm.
Vi får se vad som händer.


Här är en sak som kanske bara är kul för mig. En kille som kallar sig Kalabahuae på youtube och som lägger ut såkallade Let´s plays på nätet hade igår en Q&A för sina fans. Här är del fyra. Dom 3 första frågorna har jag ställt. Jag är nöjd att han lägger ner hela 55 sekunder på min förswta fråga. Dom två andra var väl mest utfyllnadsfrågor då det var svårt att komma på något bra men jaja.Vi hörs!

RSS 2.0