Film

Hej!
Det här med att spela in en film kräver ganska mycket engagemang. Fråga bara dom här två


Houman Sebghati featuring Promoe - LögnerGör härmed hejdlös reklam för mina vänner i Fish & Elephant Productions och
Everyone we knows nya musikvideo. Den är fet!

Bilder från stand up

Hej!
Mycket jobb med kortfilmen, eller iaf lite planering.
Här är dock lite bilder ifrån förra torsdagens stand up!


Undertecknad uppträder


Johan Salberg, Emil Wirebro, Karin Adelsköld, Alireza Shokouhi och Joakim Thörn

Höstens Projekt!

Hej!

Här kommer en liten uppdatering om vad vi pysslar med under hösten. Ni som besöker hemsidan har förmodligen redan läst huvudnyheterna men här kommer det lite offentlig fakta iaf.

Jocke ska medverka i Globengruppens uppsättning utav Hasse & Tages klassiska revy Gula Hund som skall spelas som nyårsrevy på Globenteatern i Linköping samt ett annat lite hemligt teaterprojekt som jag inte vet ett jota om. Vidare uppdatering följer.

Vår vän Jenny som var med i Väskan Klar! Har fått huvudrollen i en nyskriven nyårsfars som skall spelas på Lillan i Norrköping. Hon bloggar även på väldigt frekvent så besök gärna hennes blogg .

Jag hade igår kollationering för en pjäs som heter Leken i kärleken som jag skall medverka i tillsammans med gruppen Kill your darlings. Det är en ganska fri roll som jag tänker utnyttja till max. Kan bli väldigt spännande. Har börjat med att beställa hem glasögon och teaterciggaretter.
Jag skriver även på 2 teaterföreställningar som förhoppningsvis blir färdiga inom en inte allt för snar framtid men höstens stora projekt som även är det projekt som ligger närmast inom räckhåll är naturligtvis kortfilmen som förhoppnnigsvis skall spelas in inom kort. Det ser jag mycket fram emot.
Stand up karriären skall jag också försöka hålla vid liv. Känns bra! Hipp hurra!

Vi höres!

Gig i Motala


Tjolahopp!

Stand up-karriären går vidare. Idag var det dags att göra mitt 4.e officiella klubb-gig(6.e totalt) på Motala Comedy club. Det gick bra! Inte så jättemycket folk men det blev en mysig och trevlig stämning i lokalen. Dom andra komikerna var supertrevliga och roliga. Förhoppningsvis så dyker jag upp på fler ställen i höst. Vi får väl se!

Tack till:  Alireza Shokohui, Joakim Thörn, och Karin Adelsköld
Tack cäven till Emil Wirebro som bjöd in mig och slet med arrangemanget. Creed till honom!Filmklubben (N00Marathon)

Hej!

Förra året så tävlade vi i en tävling som heter N00-marathon där man gör en film på 24 timmar under vissa förbestämda premiser. Vi gick som bekant till riksfinalen i Stockholm förra året men iår valde vi att inte ställa upp.
Några som dock ställde upp var mina vänner Mattias Malmros, Jenny-Li Levin och Sune Eskilinen som bidrog med denna film. Tyvärr så vann dom inte men filmen är ändå rätt schysst så kolla gärna in!


NyheterHej!
Nu så har jag lagt lite tid och uppdaterat hemsidan lite. Mest med information och nyheter om det senaste nytt. Bland annat en del om höstens projekt. Jag passade även på att ge sidan en liten extra touch. Skriv och säg vad ni tycker!

www.Estetnollorna.Se

RSS 2.0