Sitta instängd...

Hej tjotabläng!

Johan skriver:
Just nu så sitter jag och Jocke på studiefrämjandet och har precis börjat redigera Ronja Rövardotter. Eller vi har i alla fall börjat lägga in grovmaterialet på datorn. Detta inlägg samt allt annat här sköts via Mac-datorer som både jag och Jocke är ovana vid men förhoppningsvis så ska inte det vara nått problem. 

Jocke Skriver:
Det känns ju väldigt spännande att sitta och vara lite halvt koncentrerad på det som händer i "Ronja Rövardotter". Snart har vi sett Akt I fyra gånger från fyra olika vinklar. Snart är det dags att lägga in Akt II. Men samtidigt tänkte vi gå o fixa lite lunch.
Här på Studiefrämjandet är det lugnt. Händer ingenting. Inte ens nått... Varannan timme får vi gå ut och flytta bilen till en annan parkering för att inte riskera att få böter.
Idag var vi tvungna att lämna tillbaka Kameran till Studiefrämjandet. Så långfilmsprojektet står för tillfället helt stilla. När vi drar igång igen vet vi inte, men det bör bli snart innan hösten kommer. 

Johan skriver lite till:
Som ni kanske har märkt så ligger en Spanska Flugan-Teaser uppe på youtube. Om ni inte märkt det så är det hög tid att göra det nu. Detta skall bara ses som ett litet smakprov då i princip allting kommer att bli bättre när vi redigerar den här. Färgerna och skärpan framför allt.

Här e den!!!

 

//JOHAN & JOCKE


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0