Morgon!

Goddag!


Knappt hann jag komma hem till östergötland innan jag blev bjuden på fest, i Mjölby av alla ställen.
Det var trevligt. Låt oss stanna vid det.

Igår var det en stor artikel i corren om Niclas och Lasse ifrån Jippi angående Hal som en ål och lite annat. Jockes filmkurs nämdes också lite kort. Jag hade hoppats att den artikeln skulle ligga ute på nätet nu men nejnej så ni som inte har corren får föreställa er hur intressant artikeln var.

Nu ska jag forsätta skriva lite.

Ha det bra!

//Johan


Rapport från Halland Del 3

Helloj!
Still in Halland. Dagen innan dom sista 20-minutersprogrammen. Förhoppningsvis så går allt kanon. Alla är väldigt upptagna av rep och jobb men det räknade ajg med när jag reste hit. Det är fortfarande betydligt bättre än att vara hemma just nu.

På tal om Hemma så hade jag ett långt samtal med Jocke igår. Det händer en del saker må jag säga! Och det känns bra. Reklamfilmen till Hal som en ål finslipas och skall lämnas in till corren för godkännande. Det ska även bli en liten reklamfilm till Stinsen Brinner men där har vi betydligt mindre fria händer. Jocke och några till har spelat in en liten kortfilm om döden och enligt honom så verkar den bli väldigt bra.

Jocke deltog även i Jippis teaterfestival som verkar ha varit mycket lyckad! Under teaterfestivalen så premiärvisades också Ronja Rövardotter-filmen och fick mycket positiva reaktioner.
Vi har även satt preliminära deadlines på dvd-släppen. Ronja kommer förhoppningsvis att släppas någon gång i mitten av december medans Spanska Flugan kommer någon gång i början av nästa år.

Jag har jobbat en del med manus till några framtida projekt. Här nere finns det gott om kompetens inom den branchen både från film och teaterfolk vilket känns bra. Arbetet går framåt.

Vi jobbar även vidare på andra takter. Jocke har provklippt testmatrialet vi filmade i somras och sett vad som kan förbättras. Vi kommer att lägga upp arbetet på ett helt annat sett än vad vi först har tänkt.
Vi kommer att behöva en mängd skådespelare till detta så om ni är intresserade så hör av er redan nu
Kontakt@estetnollorna.se

Men nu måste jag gå för Hannah Montana drar igång på ettan! Yeeeey....NOT!

Vi hörs!
//Johan


Rapport från Halland Del 2

Saft!

Still in Halland. Efter en väldigt trevlig helg så börjar elevernas vardag igen. Jag är dock "ledig" och har tid att pyssla med annat.
Exakt vad detta annat är har jag inte riktigt listat ut än menmen. det kommer.

I halland är det nästan daglig storm och sörjslask men det är trevligt ändå och tusen gånger bättre än Borensberg på alla sett.

Skissar på lite olika ideér om vad man kan göra för spännande projekt nästa år.

Nä nu blev jag sugen på att jobba!

Hejhej

//Johan


Halland

Sådär ja!

Nu är jag sedan onsdags kväll på besök på min gamla skola i Halland. Det känns lite speciellt att se allting utifrån utan att ha en massa saker att göra själv. Speciellt när alla andra flänger omkring som yra möss.

I torsdags så var det dags för årets första teatercafe-kväll och jag måste säga att dom små liven sköter sig väl. Min vän Niklas gjorde ett fantastiskt lite mys-stiligt-humoristiskt nummer. En drös människor skrattade och grät.

Han inledde med att sjunga detta lilla mästerverk:
På lördag så har jippi sin teaterfestival där Jocke skall medverka och göra liter reklam för sin filmkurs samt dokumentera det hela. Nice! Hoppas det går bra! Jag har även uppdaterat hemsidan lite grann och ser fram emot att göra en lite större update inom en snar framtid.

Blogg.Ses startsida har en intressant fråga:

Naturligtvis så tycker vi gamla dansbandszebror att Zebramönster är det hetaste som finns. Jag är vanligvis inte ett dugg itnresserad av skor men shit pommes frites dom där vill jag ha!

Nu ska jag skriva lite.

Hej!

//Johan


Uppdatering

Helloj!
Imorgon bär det av till Halland. Det känns spännande.
Fick för mig att göra en ny bakrund till bloggen så nu kan man läsa kommentarerna lite lättare.

Vi får se hur mycket updates det blir ifrån Halland. (Kanske kan Jocke skrive lite....?)

DVX-en inför förreställningen "Women"

See ya!
//Johan

Skandiateatern


Holy!
Idag så har jag, Jocke och Anton varit på Skandiateatern i Norrköping för att filma trailern till föreställningen Hal som en Ål. Eftersom vi fick så pass kort varsel så hade vi bara tillgång till 2 kameror men eftersom att det bara är till en 20 sekunders trailer så ska allt matrial vi fick räcka gott och väl.

Se en liten film ifrån premiären här

Det är tänkt att vi ska filma hela föreställningen i HD när den går i linköping sen.
Det ser ut att bli en del jobb and thats how we like it!

Men nu ska jag ta "semester" ett tag. Sköna Halland väntar och det ser jag fram emot.

Rock On!

//Johan

Reklam och mer reklam

Manga!

Igår så satt jag o Jocke på NBV-kontoret och designade affischer i photoshop. Det tog tid men blev riktigt snyggt. Jocke har många intressanta ideer.

Sedan begav jag mig till Cafe M och kvällens omgång av Lkpg Haha!
Efteråt så snackade jag lite med Ben om lite olika grejer.

Imorgon så ska vi in till norrköping och filma föreställningen Hal som en ål på Skandiateatern i Norrköping. Det blir inte själva huvudfilmningen utan är matrial till en reklamfilm som ska gå på 24 corren inför att pjäsen skall flyttas till Sagateatern i Linköping nu i December.

Detta medförde dessvärre att jag blev tvungen att tacka nej till två andra grejer. Skitjobbigt men det blir att ta nya tag.

I nästa vecka så ska jag ner till Katrineberg och se på tvåornas egna föreställningar, festa och bara vara ett tag vilket ska bli skitkul. Förhoppningsvis så får jag lite tid till att skriva också. Jag fick en ny grym ide precis.


//Johan

Inspelníngsbildet

Goddag!
Här kommer lite bilder ifrån helgens inspelning. Samtliga bilder är tagna av Tim Rothman eller en tjej vars namn jag glömt.

En väldigt rolig helg!

//Johan

Film och regnskog

Hej Hallå!
Efter lite vila så är det väl dags för en liten update.
I söndags så var vi igång från klockan 12 till klockan 4(klockan 4 på morgonen alltså).
Det var väldigt kul även om allting utspelade sig utomhus vilket innebar extrem kyla. Först så frös fötterna till is för att sedan självtina. Mycket märkligt.

Det blir tydligen lite pick up-filmning någon gång inom en snar framtid så det blir att berätta mer då.

En annan sak som jag o Jocke han med under dagen var att se över Ronja rövardotter och Spanska flugan redigeringen. Ronja är färdig sedan en tid tillbaka, det är bara lite trubbel med bränningen som vi hoppas ska vara löst snart. Spanska flugan därimot är bara halvklippt och när vi tog oss en titt på det som hade gjort hittils så insåg vi att vi nog måste klippa om lite. Låtarna fungerade dock fint.


Igår(måndag) så var våra vänner Sandra och Natalie ifrån företaget Eko kultur med i radio östergötland för att prata om sin bok 13,22 varv som jag hoppas att ni känner till vid det här laget. Dom blev intervjuade och läste dessutom 2 dikter ur boken.

Lyssna här
 (6.45 in)//Johan

Johanblogg?

Hola!
Dags för en update kanske!?

Först av allt så är jag väl medveten om att det i princip bara är jag som skriver på den här bloggen. Jocke gör jättemånga intressanta saker han med men han glömmer av någon anledning alltid bort att han borde skriva här och då är det helt enkelt upp till mig att skriva för oss båda tills han bättrar sig. Så är det just nu.

Idag så har jag varit på min gamla gymnasieskola och skådespelat till en kortfilm. Det hela gick smärtfritt och förhoppningsvis blir slutresultatet riktigt bra. Imorgon så är det andra och sista inspelningsdagen och då ska Jocke också vara med. Det ska bli spännande.

Det här har varit klart ett tag men jag har inte velat skriva något om det av vidskepliga skäl men ni kommer att få veta mer tids nog. Jag kom väl överens med alla medspelare, crew och övriga så det känns bra. Lite synd att det bara e i två dagar.
________________________________________________________________________________________________

//Johan(igen)

RSS 2.0