Vem vill bli miljardär?I maj förra året så träffades jag och Jocke hemma hos mig för att spela in lite film. Resultatet blev filmen "Red Love & The Wolf" men inte nog med det. Vi spelade dessutom in en massa småfilmer som det aldrig blev nått av. En av dessa var "Vem vill bli miljardär". En film som tog nästan lika lång tid att spela in. Nu har vi bestämt oss för att låta denna skapelse se världens ljus. Vi klippte dessutom in vad man skulle kunna kalla för anledningen till att det tog så lång tid att spela in den.

Mycket Nöje!
P.S
Jag testade att redigera lite bilder i två olika program och resultatet blev det här. Hyfsat iaf.

//Johan

Sluta klaga! Hehe

Värst så mycket man kan klaga över att jag inte skriver så mycket här.
  Jag vet att Johan håller er uppdaterade med det han gör om dagarna, men han gör mycket mer än mig
eftersom han går i skolan och jag är arbetslös. Det största nöjet jag har om dagarna är att gå till gymmet,
och det är också det jag gör varje dag. Så jag hoppas att ni förstår att det skulle bli lite tjatigt om jag skulle
skriva samma sak varje dag. Hehe

Idag. Eller rättare sagt denna natt fick jag ett infall, och inte vilket infall som helst - Ett skrivarinfall.
Jag har nämligen skrivit färdigt det nya synopsiset. Jag kände att det förra var lite för ytligt och skulle inte
riktigt släppa in publiken i karaktärernas tankar och känslor. Så jag valde att lägga till scener i filmen som
ska hjälpa publiken att lättare lära känna varje karaktär.
   Det förra synopsiset bestod av 50 scener. Det nya består av 75.
Allt är skrivet för hand eftersom jag inte ville riskera att skriva något onödigt. Skriver jag för hand finns det ingen risk att jag skriver mer än jag behöver. Så imorrn blir det väl att skriva in allt i datorn... roligt va?! Hehe

NU. Jag tänkte att det kanske är dags att sova lite nu, men jag har lite små idéer som jag tänkte skissa lite på.
Ni vet innan filmerna brukar börja brukar ju produktionsbolagen visa upp en liten film med deras logga, som t.ex Dreamworks med "Pojken på månen" eller Universal med "Jordgloben"... Jag har lite idéer på hur Estetnollornas Logotyp-film kan se ut, men jag behöver en grafiker till det. Någon som kan animera en liten filn bakgrund.
   Känner du dig manad att testa det är det bara höra av sig, så berättar jag mer...
Mig når du på jockegustavsson@live.se

Ha det skitbra!
God kväll, God natt, God morgon
JOCKE!!!

Back to da future!

Jocke skriver för lite här jag vet. Han hävdade att han hade tänkt skriva om när han rev scenografin på saga men att jag hann före. Jaja sånt händer.
Imorgon så åker jag tebax till skolan för hårda teaterstudier och jobb med Othello samt 2 filminspelningar. Vi får se hur det går.

Igår passade jag på att klippa mig för första gången sen augusti. Jag måste erkänna att det kändes lite skönt. Jag verkar dessutom ha klarat mig undan den senaste influensavågen. Bravo! Lite party hanns även med innan jag åkte hem.
Nu sitter jag och läser min nya fräsha bok om Galenskaparna och After Shave för 200 spänn. Den är hittils mycket läsvärd även om författarinnan har med lite sakfel här och där som att det är Monty Python som har gjort "A Fish called wanda" och sånt som vi nördar stör oss på.

Om ni är intresserade av att vara med i vårt filmcrew eller som skådisar/statister i sommar så hör av er via mail eller här på bloggen.

Take Care!

//Johan

Videoinlägg 3//Estetnollorna

Kompisar Och BjörnNu har jag för tillfället flyttat hem till Jocke för att ta itu med en massa saker med filmen och med föreningen. Detta hindrade oss dock inte firån att spela in en ny film.

Hoppas att ni gillar den!

//Johan

Stadgar Och Protokoll

 

Så!
Nu har jag suttit och skrivit ett förslag till stadgar samt ett utkast till ett protokoll och samlat allting i en stor perm som det står Estetnollorna fyra gånger på(så att man inte ska vara osäker på vad som finns där lixom).

Jag har meijlat dom till Jocke och förhoppningsvis så godkänner han dom så att vi utan vidare komplikationer kan godkänna dom officiellt på vårt första årsmöte vilket vi förhoppningsvis kan ha så snart som möjligt. Vi är ganska gröna på det här med föreningsarbete vilket kanske märks men vi har iaf ambitioner och visioner som heter duga.

Imorgon så ska vi träffas och diskutera igenom allt möjligt samt gå igenom manuset till filmen vi ska spela in i sommar.
Vi ska även hinna umgås lite som dom goda vänner vi är.

I morse så underhöll jag mig själv med att kolla igenom vår gamla dvd till vår skogsmusikal Serg. En dvd där jag personligen tycker att extramatrialet är betydligt roligare än själva filmen. Också intressant att se hur man har förändrats och utvecklats under årens lopp. Kortfilmen "Två idioter i skogen" hade jag helt glömt bort. Den finns förövrigt bara på den dvdn. Kanske borde lägga upp den...eller kanske inte.

Tog med mig lite allt möjligt matrial som man skulle kunna klippa ihop till promotionmatrial och lägga ut. Vi har planerat att göra en showreel ett tag så det kanske är dags nu om vi får tid över.

Jaja mycket snack som sagt. Dags att ta tag i grejorna!

Tjolahopp!

//Johan

Får jag lov!

SÅ!
Nu sitter jag i skolans huvudbyggnad och peppar inför vår sista dansföreställning som sker om några timmar. Känner mig helt slut i kroppen och trött i huvudet men det känns också spännande. Dom två tidigare föreställningarna har gått riktigt bra och vi har fått mycket beröm. Igår passade jag även på att showa lite oannonserat på skolans visafton vilket blev mycket uppskattat efter vad jag kunde bedömma.

Har haft ett långt samtal med Jocke om framtiden. Imorgon så åker jag ju hem till gamla kära Borensberg för att ta sportlov i en vecka och då är det tänkt att vi ska jobba och insperera varandra ordentligt.

Hittade en gammal bild på Jocke när han spelar polis i "Rasmus på Luffen". En föreställning som vi även filmade och gjorde dvd till.


Foto: Corren

//Johan

SöndagYeeey! Söndag idag och ledigt trodde kanske ni. Men nejnej ack så fel ni hade!
Hela min dag har gått åt att vara med och sätta ljus till vårt dansprojket. Inte så jättefysiskt krävande men tid tog det. Vi började runt ett och var klara klockan 6. Men det var ändå ingenting mot vad det tog att sätta ljus till fyra föreställningar i höstas(Däribland min). Då var vi inte klara förens sent på kvällen efter 9-10 timmar jobb.

Inte nog med det. Nu ska jag tydligen iväg och repa dans i en timme också. Hejhej! Det e bara å slänga på sig trikåerna. Testade våra scenkläder idag. Fett snygga måste jag säga!

Igår hjälpte Jocke till med att riva scenografin på Sagateatern i Linköping efter den sista föreställningen av farsen Trazzel. Scysst schysst. Längtar tills vi spelar där igen. För nån gång ska det ske!

I Fredags så var jag på den pitoreska Hagateatern i Göteborg och såg på Bataljonens uppsättning av "Top Girls". Kortfattat samanfattat en aningen ofokuserad första akt och en lysande andra akt! Så kan det gå. Trevligt att träffa alla gamla vänner igen. Fick även lite insperation till skrivande och det är ju alltid bra. 

Hej hopps kalopps!

//Johan

Lite grejor

Inte så mycket nytt att skriva. Jobb som vanligt. Har planerat extramatrial till den hett efterlängtade ES3TA-Boxen. Har gjort ekonomiska uträkningar och lite sånt. Låter kanske oerhört tråkigt men för mig så är det oerhört stimulerande och roligt.

På fredag så ska jag titta på mina vänner i teatergruppen Bataljonen och premiären på deras första "riktiga" föreställning "Top Girls" på Hagateatern i Göteborg. Sen blir det väl lite hängandes där antar jag. Bataljonen består av folk som gick ut 2.an på katrineberg förra året och jag förväntar mig inget annat än stordåd ifrån dom.

Här är några artiklar:

http://hn.se/kulturnoje/scen/1.202604
http://www.nummer.se/templates/ProfoundArticle____7543.aspx

Nä nu ska jag sätta mig och skissa vidare

Rock On

//Johan


En Ocean Av begreppHejhej!
Tänkte passa på att tipsa om min vän Mattias teaterförening "En ocean av begrepp" som är förankrad på gotland. Jag har egentligen inte sett något dom har gjort men jag litar på Mattias goda omdöme i det här fallet och eftersom att vi snart har en egen förening så försöker jag få tag på så mycket goda råd som möjligt.

Här är deras hemsida: http://www.enoceanavbegrepp.se

Just nu så jobbar jag för fullt med vårat dansprojekt. det är både jättejättejobbigt och jättejätteroligt. Vi får se vad vi skapar sen. Blir garanterat det mest suggestiva jag medverkat i inom scenkonstväg i alla fall.

Nu blire chill och förhoppningsvis lite snack med Jocke!

Tjo o tjim!

//Johan

RSS 2.0