GOTT NYTT ÅR!!!ESTETNOLLORNAS   2010!
- En slags årsredovisning

Efter vårt extremt produktiva år 2009 så började 2010 starkt med vår föreställning Väskan Klar!
Sen blev det ganska tyst! Vi gjorde andra grejer och jobbade på olika håll. Men inte låg vi och latade oss. Det planerades för större saker! och som det ser ut nu så kan 2011 bli ett riktigt bra år för oss! En hel del projekt är pågång som det är lite för tidigt att avslöja än men håll ut. Ni som läser bloggen kommer garanterat att få reda på det först!

Här är några av dom sakerna som vi hann med under 2010:

Uppgraderat Hemsidan
Estetnollorna.Se fick sig en kraftig ansiktslyftning och tog steget över till flashformatet med lyckat resultat.
Har du inte besökt sidan ännu så gör det genast!

Väskan Klar!
Årets stora projekt för oss var naturligtvis föreställningen Väskan Klar! Som var vår första stora teaterproduktion. Det var även vår största produktion to date. Vi har aldrig tidigare lagt ner så mycket jobb på en enskild produktion. Resultatet var lyckat. Publiken kom och gav oss dessutom stående ovationer när det hela var över. Föreställningen filmades och kommer kanske att dyka upp i olika format här o där.

Den inbillade Sjuke

Jocke medverkade i föreställningen och gjorde rollen som Thomas. En aning skruvad karaktär.
Nästa sommar blir det Tartuffe. Vi får se hur det går.

Stand Up
Detta blev året då jag på allvar satte igång med stand upen på riktigt. Det kändes väldigt naturligt. Jag har mestadels kört i Motala och linköping men även i Mantorp, Västervik och Göteborg. Jag har tillomed lyckats få betalt för detta vilket är kul! Det är dock inte därför jag håller på. Vi får se hur nästa år utstakar sig.

Reklamfilm
Jocke har gjort sina två numera årliga reklamfilmer till det som nu är Globengruppen och Teaterexpressen. Reklamfilmerna går just nu på 24 corren.

Gula Hund
Jocke spelar just nu i Hasse & Tages klassiska revy Gula Hund vilket jag har nämnt redan här på bloggen. Fina recensioner osv. Se den!

Skrivande och Planerande
Anledningen till att det inte har blivit så många produktioner iår är att vi har jobbat på olika håll men även för att vi har jobbat på kommande projekt. Och eftersom att vi inte vill stressa igenom saker utan se till att dom blir riktigt bra så måste det få ta tid ibland. Men håll ut. Vi har nu lagt grovgrunden för det som kommer att bli detta års produktioner. Och dom kommer att vara bättre än nånsin. Vi gillar att utmana oss!

Imorgon ska jag och Jocke ha ett manusmöte och skriva på det som vi hoppas ska bli vårens stora grej!
Fett lätt värt, ja svärt!

GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0